Header Ads


Unlabelled Εγινε και αυτό! Καταμέτρηση των οπαδών της ΑΕΚ ζήτησε ο Ολυμπιακός

Εγινε και αυτό! Καταμέτρηση των οπαδών της ΑΕΚ ζήτησε ο Ολυμπιακός


Τους υπεράριθμους φιλάθλους φοβάται ο Ολυμπιακός


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού αγώνα-ΑΕΚ Ολυμπιακού.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων πλευρών (ΟΧΕ, αστυνομία, ΑΕΚ και Ολυμπιακός). Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να κυκλοφορήσουν μόλις 600 εισιτήρια και όχι 1.100 που είχαν διατεθεί στον προηγούμενο αγώνα έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα κατήγγειλαν πως στον προηγούμενο αγώνα είχε δεχτεί χτύπημα από οπαδό της ΑΕΚ, κάτι βέβαια που ούτε είχε γραφτεί από τον παρατηρητή και ούτε επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό ζητήθηκε να μην υπάρξουν υπεράριθμοι θεατές στο κλειστό και να επιτραπεί η είσοδος μόνο σε όσους αναφέρει η άδεια λειτουργίας της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», δηλαδή εξακόσιοι (600). Επίσης ζήτησαν να υπάρχει εκπρόσωπος της ΟΧΕ στην είσοδο ώστε σε συνεργασία με την αστυνομία να κάνουν καταμέτρηση του κόσμου κατά την είσοδό του. Επίσης ζήτησαν να μην υπάρχουν οπαδοί στη γωνία πίσω από τα τέρματα, ξεχνώντας βέβαια πως στον αγώνα της Τετάρτης οι οπαδοί του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να μπουν μέσα στο γήπεδο.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ ζήτησαν να ισχύσουν τα ίδια μέτρα που είχαν παρθεί σε όλους τους προηγούμενους αγώνες υψηλής επικινδυνότητας. Αυτό που τόνισαν ήταν πως σε κανένα από τα μέχρι στιγμής ντέρμπι κόντρα σε ελληνικές ομάδες αλλά και στο Challenge Cup δεν έχει συμβεί (και ούτε αναγραφεί σε έκθεση ή φύλλο αγώνα) το παραμικρό.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.