Header Ads


Πήρε τίτλους και έριξε τις τιμές!

Πήρε τίτλους και έριξε τις τιμές!


Δείτε με αναλυτικά νούμερα και χειροπιαστά στοιχεία, το πόσο πιο προσιτά έγιναν τα εισιτήρια διαρκείας της Βασίλισσας, με την απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου για μείωση των τιμών.
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της Βασίλισσας, εν όψει της σεζόν 2018-2019, έχει ξεκινήσει.

Οι νέες κάρτες, που θα βγουν στη διάθεση του κόσμου από τη Δευτέρα (25/6), ως γνωστόν παρουσιάζουν μεγάλες μειώσεις στις τιμές, που αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 50%, μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά με νούμερα και χειροπιαστά στοιχεία τις διαφορές στις τιμές σε σχέση με πέρυσι, για την ΑΕΚ που μπαίνει στη νέα σεζόν ως Κυπελλούχος, κάτοχος του Champions League και φυσικά με ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και φιλοδοξίες.

Το φθηνότερο εισιτήριο διαρκείας (AEK CLUB 2) φέτος είναι στα 100 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν στα 120, ενώ στις κάρτες ΑΕΚ CLUB 1, από 250, οι τιμές είναι πλέον στα 200 ευρώ!

Πτώση φυσικά συναντάμε σε όλα τα διαρκείας, με τα EXECUTIVE να πηγαίνουν από 400 ευρώ στα 300 + θέση πάρκινγκ που δεν υπήρχε πέρυσι, τα VIP από 1.200 ευρώ πήγαν στα 1.000, τα BASELINE από 1.000 στα 500 , ενώ οι θέσεις COURTSIDE είναι φέτος στα 2.000, ενώ πέρυσι η αγορά τους κόστιζε 2.500.

Συμπερασματικά βλέπουμε τιμές εξαιρετικές, προσιτές για όλα τα «πορτοφόλια», για μια ομάδα που προέρχεται από μια ονειρική σεζόν και που είναι βέβαιο πως με τα άλματα προόδου που κάνει σε όλα τα επίπεδα, τα ακόμα καλύτερα είναι μπροστά της αξίζοντας την καθολική στήριξη του κόσμου…

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.