Header Ads


Επίσημο: Συνεχίζει στην Ούνικς ο Πρίφτης!

Επίσημο: Συνεχίζει στην Ούνικς ο Πρίφτης!


Στον πάγκο της Ούνικς Καζάν θα κάθεται και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Πρίφτης, με την ομάδα να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας. Κοιτάζει αλλού για προπονητή η ΑΕΚ.
Ο Έλληνας κόουτς άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας στην πρώτη σεζόν παρουσίας του στο Καζάν και αυτό έφερε την ανανέωση του συμβολαίου του. Στη συμφωνία που είχε υπογραφεί πέρσι, υπήρχε option ανανέωσης στην πλευρά της Ούνικς μέχρι της 25 Ιουνίου. Τελικά, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να «δέσουν» τον Πρίφτη.

Τις τελευταίες ημέρες, είχε φανεί πως όλα βαίνουν σε συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς είχε ανακοινωθεί και η παραμονή παικτών που είχε επιλέξει πέρσι ο Έλληνας προπονητής, όπως ο Τζαμάρ Σμιθ και ο Μέλβιν Έτζιμ. «Πιστεύουμε ότι ο κόουτς θα φτιάξει μία μαχητική ομάδα που θα παλέψει για όλους της τους στόχους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρίφτης βρισκόταν στην κορυφή των επιλογών της ΑΕΚ για την επόμενη ημέρα της κι αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» στρέφεται αλλού με τον Ηλία Ζούρο να αποτελεί πλέον το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Κυπελλούχων Ελλάδας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.