Header Ads


Πάντερ: «Ξέρουμε με ποιους παίζουμε, αλλά είμαστε πανέτοιμοι να τους κερδίσουμε»

Πάντερ: «Ξέρουμε με ποιους παίζουμε, αλλά είμαστε πανέτοιμοι να τους κερδίσουμε»


Ο Κέβιν Πάντερ μιλά στο SDNA για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Μονακό, αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως τονίζει πως κανείς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν σκέφτεται την ήττα.


Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς αντιμετωπίζει την Μονακό, στον μεγάλο τελικό του Final Four του Champions League. Το δέλεαρ για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι τεράστιο και άπαντες είναι «φτιαγμένοι» και αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή εντός παρκέ για να ωθήσουν σε έναν ακόμα θρίαμβο την ΑΕΚ.

Η Ένωση θέλει να... πατήσει πάνω στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μούρθια. Εκεί όπου έπειτα από υπερπροσπάθεια κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Κι όλα αυτά με τον Κέβιν Πάντερ να είναι σε μεγάλα κέφια και να εξελίσσεται σε έναν από τους παίκτες που καθόρισαν την τύχη του ημιτελικού.

Πλέον, ο Αμερικανός γκαρντ μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό και μιλώντας στο SDNA περιγράφει τα συναισθήματά του, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα, τονίζει πως υπάρχει αρκετή... βενζίνη στο ντεπόζιτο ακόμα και αποκαλύπτει πως είναι έτοιμος να πάρει ξανά το τελευταίο σουτ, αν χρειαστεί!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για έναν ακόμα τελικό φέτος, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Το συναίσθημα δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια, είναι κάτι υπέροχο», τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του, για να προσθέσει «Από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι εδώ τα πράγματα πάνε καλά. Πήραμε το Κύπελλο Ελλάδος και λίγες εβδομάδες αργότερα θα παλέψουμε και για το Champions League. Απλά ανυπομονώ».

Του ζητήσαμε να μας πει εάν η ΑΕΚ είναι φαβορί ή αουτσάιντερ του τελικού και εκείνος ξεκαθάρισε πως «δεν θα έλεγα πως είμαστε ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ. Για την ακρίβεια, δεν θα έβαζα κάποια ταμπέλα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε από την αρχή την προσοχή μας στο πώς θα κάνουμε σωστά τα πράγματα. Ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε απέναντί μας και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε για ένα ακόμα τρόπαιο».

Κόντρα στην Μούρθια η προσπάθεια ήταν τεράστια απ’ όλους στην Ένωση, καθώς ξοδεύτηκαν τεράστια αποθέματα ενέργειας. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν νιώθει κούραση εντός των τειχών. «Φυσικά και υπάρχει ενέργεια. Υπάρχει πολλή ενέργεια μέσα μας. Τώρα δεν υπάρχει καθόλου κούραση, δεν το σκεφτόμαστε καν. Έχουμε πολλή... βενζίνη ακόμα και θα το δείξουμε στον τελικό κόντρα στην Μονακό. Θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι».

Η κουβέντα πήγε και στην γαλλική ομάδα, για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Θα είναι ένα ακόμα σκληρό και αμφίρροπο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Μονακό συνέτριψε την Λούντβιγκσμπουργκ, έδειξε πολύ καλή εικόνα στον ημιτελικό, αλλά τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, τώρα κρίνεται τίτλος. Θεωρώ πως θα είμαστε πανέτοιμοι να τους κερδίσουμε».

Κόντρα στην Μούρθια ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά εντός παρκέ. Παρ’ όλα αυτά, τα μυαλά παραμένουν στο... κεφάλι. «Ο ρόλος μου από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρος και δεν αλλάζει. Εγώ ήρθα στην ΑΕΚ για να την βοηθήσω σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Να δώσω όλο μου το είναι για να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σημασία αν θα πασάρω, αν θα σκοράρω ή αν παίξω άμυνα. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν πολύ καλά για εμάς».

Κλείνοντας του ζητήσαμε να μας πει εάν νιώθει έτοιμος να πάρει και πάλι το τελευταίο μεγάλο σουτ, όπως στη σειρά με τη Νίμπουρκ, όταν και χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά στην Ένωση, μέσα στην Τσεχία. «Εάν είμαι σε κατάσταση παρόμοια με το παιχνίδι κόντρα στην Νίμπουρκ θα το πάρω το σουτ, γιατί όχι;», παραδέχτηκε για να εξηγεί λίγο αργότερα «θα δούμε πώς θα κυλήσει και το παιχνίδι όμως».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.