Header Ads


Unlabelled «Ισχύει η πρόταση για Αραούχο από MLS και έρχεται νέα από το Ντουμπάι»

«Ισχύει η πρόταση για Αραούχο από MLS και έρχεται νέα από το Ντουμπάι»


O ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στην Marca επιβεβαίωσε την πρόταση από το MLS για τον Αραούχο και προανήγγειλε νέες μεγάλες προσφορές για τον Αργεντινό από το Ντουμπάι και όχι μόνο!


Δημοσίευμα της ισπανικής La Provincia έκανε λόγο για πρόταση από ομάδα του MLS στην Λας Πάλμας για τον Αραούχο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία οι νησιώτες απέρριψαν.

Ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στην Marca, Λίτο Χιμένεθ, επιβεβαίωσε τα ξημερώματα την προσφορά των Αμερικανών, ενώ έκανε γνωστό πως αναμένεται ακόμη μία μεγάλη προσφορά για τον Αργεντινό άσο από ομάδα του Ντουμπάι και όχι μόνο!

Όλα αυτά φυσικά ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, καθώς αν ισχύουν τα όσα μεταφέρονται από την Ιβηρική τότε ο Δικέφαλος είναι αδύνατον να κοντράρει τέτοιες προσφορές.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός δημοσιογράφος έγραψε στο twitter: «Η πληροφορία για πρόταση 10 εκατ. ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο είναι αληθινή. Η προσφορά έφτασε απευθείας στο σύλλογο και δεν πέρασε από το περιβάλλον του παίκτη. Στο Ντουμπάι ετοιμάζεται ακόμη μία μεγάλη πρόταση. Και άλλες ακόμη».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.