Header Ads


Unlabelled Η βόλτα στη Φιλαδέλφεια, η στάση στο γήπεδο και η σκέψη για... Final Four!

Η βόλτα στη Φιλαδέλφεια, η στάση στο γήπεδο και η σκέψη για... Final Four!


Όλες οι σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη φιέστα του πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο και η πιθανότητα να ανταποδώσει η ποδοσφαιρική ομάδα την... επίσκεψη της «Βασίλισσας».


Όπως διαβάσατε χθες, έπειτα από την προσφυγή του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο και με δεδομένο ότι ίσως χρειαστεί να περιμένει η ΑΕΚ μέχρι την Παρασκευή για να μάθει αν θα εκδοθεί εντός της εβδομάδας η απόφαση, οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ιδέα για φιέστα στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς δεν θα υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να στηθεί η γιορτή όπως ακριβώς θα ήθελαν. Συν τοις άλλοις, υπήρχε ακόμη ένα στοιχείο που προβλημάτισε τους Κιτρινόμαυρους. Το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας θα καθυστερούσε αρκετά να φτάσει στο Στάδιο, μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη Ριζούπολη.

Έτσι, όπως τονίσαμε, κέρδισε έδαφος η σκέψη για φιέστα τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και για συμβολικούς λόγους, δηλαδή να γιορτάσει η ΑΕΚ το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, εκεί όπου είχε γιορτάσει και το αμέσως προηγούμενο. Άλλωστε, εκείνο το τριήμερο η πόλη θα έχει ακόμη πιο έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα, καθώς θα βρίσκονται στην Αθήνα και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ από την επαρχεία λόγω του Final Four και η Νέα Φιλαδέλφεια είναι πάντα το σημείο συνάντησής τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κιτρινόμαυρο -ανοικτό- πούλμαν

Αν, λοιπόν, μέχρι την Παρασκευή έχει εκδοθεί η απόφαση (όπως αναμένεται να συμβεί) το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι η ομάδα να δώσει το παιχνίδι της με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αμέσως μετά τη λήξη του να παραλάβει το τρόπαιο και μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της στο γήπεδο (συνεντεύξεις Τύπου, δηλώσεις κ.λ.) οι Κιτρινόμαυροι να μεταβούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό θα γίνει με μέσο... ειδικό για την περίσταση. Ένα κιτρινόμαυρο ανοικτό, διώροφο Λεωφορείο, πάνω στο οποίο θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Το πλάνο είναι το πούλμαν να διασχίσει τους κεντρικούς δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά στο τέλος να κάνει στάση έξω από το οικόπεδο της ομάδας, όπου κατασκευάζεται το νέο της γήπεδο. Θυμίζουμε ότι στην πόλη που αποτελεί την ιστορική της έδρα είχε γιορτάσει η ΑΕΚ με τον κόσμο της και την κατάκτηση του κυπέλλου το 2016, έστω και αν τότε επρόκειτο για μια σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη επίσκεψη και όχι για κάτι οργανωμένο.

Η πιθανή... επίσκεψη στο Final Four

Πάντως, υπάρχει σημαντική πιθανότητα η γιορτή της ΑΕΚ να συνεχιστεί και την Κυριακή. Κι αυτό διότι σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας μπάσκετ στον τελικό του Final Four, υπάρχει η σκέψη να δώσει το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η ποδοσφαιρική ομάδα, ανταποδίδοντας στην «Βασίλισσα», η οποία είχε βρεθεί στο γήπεδο αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, με τους παίκτες της να αποθεώνονται πριν από την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Από τη Δευτέρα, φυσικά, οι... γιορτές θα σταματήσουν, αφού θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό του κυπέλλου.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.