Header Ads


Unlabelled Βόμβα Σάκοτα για μεταγραφή: «Είναι αργά για...»

Βόμβα Σάκοτα για μεταγραφή: «Είναι αργά για...»


Φαβορί έχρισε ο τεχνικός της ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ για την 3η θέση.


Την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες περιμένουν μία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας τους στο μπάσκετ για τα πλέι οφ, ώστε να χτυπήσει τους αιώνιους, ο Ντράγκαν Σάκοτα έριξε τη βόμβα, μετά το ματς με την Κύμη.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στα σενάρια για προσθήκη παίκτη, τονίζοντας ότι είναι αργά για να γίνει τέτοια κίνηση. Παράλληλα, μίλησε και για τη σειρά με τον «δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας ότι είναι το φαβορί για πρόκριση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με την Κύμη: «Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε και το κάναμε. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Το ίδιο θα ήταν ακόμα κι αν παίζαμε με ομάδα με καλύτερο υλικό από εμάς. Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε προπονήσεις και να φτιάξουμε τη φόρμα μας, εστιάζουμε στα παιχνίδια. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ευχαριστημένοι, ήμασταν πιο πιεστικοί και σκοράραμε στον αιφνιδιασμό. Είχε σημασία για εμάς μόνο να κερδίσουμε».

-το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής: «Όχι. Δεν υπάρχει θέμα. Είναι αργά. Οποιοσδήποτε αν έρθει αυτή τη στιγμή είναι σε άλλο ρυθμό, εμείς είμαστε σε άλλο ρυθμό. Αυτοί είμαστε, δεν είχαμε δυστυχώς περιθώρια να βελτιωθούμε. Είναι θέμα κούρασης πιο πολύ. Η κούραση έρχεται και περνάει, αλλά πρέπει ψυχολογικά να γυρίσεις στον καλό ρυθμό».

-τη σειρά αγώνων των play offs με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να διαλέξουμε. Όλες οι ομάδες που ήταν μπροστά μας ήταν καλύτερες και σίγουρα είναι φαβορί».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.