Header Ads


Θεέ μου τι ομάδα, τι κόσμος, η Βασίλισσα στον τελικό!

Θεέ μου τι ομάδα, τι κόσμος, η Βασίλισσα στον τελικό!


Η ΑΕΚ επικράτησε με 77-75 της Μούρθια στον ημιτελικό του Final 4 του Βasketball Champions League.


Εξαιρετικός ο Κέβιν Πάντερ, έπαιξε κανονικά ο αρχηγός Ντούσαν Σάκοτα και με συνολικά καλή ομαδική εμφάνιση η ΑΕΚ εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό της Κυριακή. Απίστευτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από 17.000 Ενωσίτες!

Η ΑΕΚ έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο. Με πολύ καλή άμυνα και με εξαιρετικούς τους Πάντερ και Χάρις κατάφερε να μετατρέψει το αρχικό 11-17 της Ισπανίας σε δικό της +15. Ωστόσο, η εφαρμογή του zone press αλλά της άμυνας ζώνης μείωσαν την διαφορά στο 40-34 στο τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Ένωση έχασε πολύ γρήγορα την διαφορά της. Ακόμα και σν οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να βγάλουν τον Λίμα εκτός παιχνιδιού δεν κατάφεραν να ανακτήσουν το +6 με το οποίο ξεκίνησε το ημίχρονο. Στην ουσία οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο από το… μηδέν (55-54).

Άλλη ομάδα εμφανίστηκε στην 4η περίοδο. Με… διαστημικό, χωρίς καμία υπερβολή, Κέβιν Πάντερ πήρε μέσα σε 2:30 διαφορά 7 πόντων. Από κει και πέρα η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα πριν το τελευταίο λεπτό. Διατήρούσε μία διαφορά της τάξεως των 4-7 πόντων. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό τα πάντα αλλαξαν με τους Ισπανούς να φτάνουν στο -1, 6,9» πριν το τέλος. Ο Ντελρόι Τζέιμς ευστόχησε σε 1/2 βολές, η Μούρθια δεν εκδήλωσε επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα και έτσι η ΑΕΚ επικράτησε με 77-75.

Ομάδα και κόσμος πήγαν χέρι χέρι στον μεγάλο τελικό της Κυριακής όπου στις 21:30 η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα αντιμετωπίσει την Μονακό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.