Header Ads


Ντούσαν Σάκοτα: «Παίζουμε καλύτερα όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Ντούσαν Σάκοτα: «Παίζουμε καλύτερα όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»


Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που λειτουργεί καλύτερα όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα, ενόψει του Final Four του Basketball Champions League. 


Ως έναν πολύ καλό οιωνό είχαν δει στην ΑΕΚ τον περιπετειώδη τρόπο με τον οποίο προκρίθηκαν στη νοκ άουτ φάση του Basketball Champions League, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος τόνισε πως η Ένωση λειτουργεί καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

«Όλη η σεζόν μας μέχρι τώρα έχει κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε τρία παιχνίδια έχουμε κερδίσει στα τελευταία δευτερόλεπτα! Μετά το τέλος του αγώνα, πήγαμε στα αποδυτήρια, ανοίξαμε τα κινητά μας για να δούμε τι γίνεται στο Βενέτσια-Εστουδιάντες. Μετά την πρόκρισή μας, είπαμε ότι αυτός είναι ένας καλός οιωνός. Μετά από μια εβδομάδα κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάποια στιγμή δεν τα πηγαίναμε καλά. Μετά είδαμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και αλλάξαμε πρόσωπο. Με τη Νίμπουρκ ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά γιατί ήταν καλή ομάδα. Αποδείξαμε ότι παίζαμε καλύτερα όταν βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο», ήταν τα λόγια του αρχηγού της Ένωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.