Header Ads


Unlabelled Τρελάθηκε ο Αγγελόπουλος - Φέρνει παικταρά για το πρωτάθλημα - Δύο ονόματα-βόμβες!

Τρελάθηκε ο Αγγελόπουλος - Φέρνει παικταρά για το πρωτάθλημα - Δύο ονόματα-βόμβες!


Η ΑΕΚ για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε συνεπής με την ιστορία. Κατέκτησε την τρίτη της ευρωπαϊκή κούπα, κερδίζοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Μονακό με 100-94, μία ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ.


Οι «κιτρινόμαυροι» τα κατάφεραν, γιατί έκαναν αυτό, που έπρεπε: έπιασαν, δηλαδή, την καλύτερή τους δυνατή απόδοση. Αυτή, που είχαν πιάσει και στον τελικό του Κυπέλλου, όταν είχαν νικήσει τον Ολυμπιακό και είχαν πάρει την κούπα.

Το βασικότερο είναι ότι έδειξαν χαρακτήρα, όταν οι Μονεγάσκοι, αρκετές φορές μέσα στο ματς, πήγαν να κάνουν ανατροπή. Όποτε, όμως, έφθασαν σε απόσταση αναπνοής, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα ήταν εκεί, είτε με την επίθεσή τους είτε με την αμυνά τους, για να δώσουν τις απαντήσεις, που έπρεπε.

Δεν υπάρχει υστερήσας από την μαγική αυτή ΑΕΚ. Αλλά ο κορυφαίος παίκτης ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος έπαιξε τελικά στο φάιναλ-φορ αν και ήταν τραυματίας. Κόντρα στην Μονακό και στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, σημείωσε πόντους, που έκοψαν τα πόδια της γαλλικής ομάδας. Συνολικά είχε 16 πόντους με 2/5 δίποντα και 3/3 τρίποντα και μία ασίστ, ενώ ματσάρα έκανε και ο Μάικ Γκριν με 19 πόντους, 5/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3 ασίστ.

Οι ΑΕΚτζήδες πετάνε στα σύννεφα, αφού είναι η δεύτερη μπασκετική κούπα φέτος, ενώ χθες υπήρχε το γλέντι στο ποδόσφαιρο και ποιος ξέρει τι μπορεί να υπάρξει στη συνέχεια, αφού υπάρχει το άλλο Σάββατο και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Η «Ενωση» έχει ανέβει πολύ και θα αξιώσει ό, τι περισσότερο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί, όπου θα έχει νέο παίκτη, αφού οι άνθρωποι της ετοιμάζουν μεταγραφή αντί του Εντιν Ατιτς και όπως σας είχε γράψει το Sportdog.gr, θα είναι από το πάνω ράφι, ώστε να την βοηθήσει να πάει όσο ψηλότερα γίνεται και να κλείσει θετικά μία τρομερή σεζόν.

Προς το παρόν, πάντως, όλοι πανηγυρίζουν, όλοι είναι μεθυσμένοι από τη νέα επιτυχία και το μυαλό βέβαια πάει στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, όπου δεν υπήρχαν τέτοιες αξιώσεις. Να, όμως, που όλα μπορούν να γίνουν στο σύγχρονο μπάσκετ.

Πλέον, μετά και την κατάκτηση της Ευρωκούπας, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να ρίξει περισσότερα χρήματα. Ηδη μάλιστα ακούγονται για του χρόνου ονόματα όπως του Περπέρογλου και του Μαυροκεφαλίδη!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.