Header Ads


«Φουλάρει» μετά τον ΠΑΟΚ για Αραούχο!

«Φουλάρει» μετά τον ΠΑΟΚ για Αραούχο!


Την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο και την νέα αγωνιστική περίοδο δρομολογούν στην ΑΕΚ, μετά τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο Αργεντινός επιθετικός ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το MLS, με τους Λος Άντζελες FC να καταθέτουν μάλιστα πρόταση αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιθυμία του Αραούχο πάντως είναι η παραμονή στην ΑΕΚ, λόγω και της συμμετοχής της στα προκριματικά του Champions League ενώ ο υποβιβασμός των Ισπανών στην Segunda Division συντελεί σε αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο η παραμονή του στην Ένωση φαντάζει δύσκολη λόγω κόστους αλλά και της ιδιαίτερης αγάπης του προέδρου Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Live Sport υπάρχουν δύο τρόποι ώστε να παραμείνει ο «Τσίνο» κάτοικος Ελλάδας, είτε με την ανανέωση του δανεισμού με παράλληλη επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα των Κανάριων νήσων ως το 2020, είτε με συνιδιοκτησία που απαιτεί την καταβολή τουλάχιστον 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Όσον αφορά τις απολαβές του ίδιου του παίκτη που είναι στις 800.000 θεωρείται πιθανή μία αύξηση εφόσον βρεθεί λύση με την ίδια την Λας Πάλμας.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.