Header Ads


Unlabelled Στην κορυφή του Power Ranking του Champions League η ΑΕΚ! (pic)

Στην κορυφή του Power Ranking του Champions League η ΑΕΚ! (pic)


Τα Power Rankings της εβδομάδας παρουσίασε το Basketball Champions League, με την κορυφή να βάφεται... κιτρινόμαυρη, καθώς η ΑΕΚ «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση, έπειτα από τον πρώτο προημιτελικό με την Στρασμπούρ.


Λίγες μέρες πριν από τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Basketball Champions League η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε το Power Ranking αυτής της εβδομάδας. Μεγάλη κερδισμένη, αλλά και πρωταγωνίστρια των προηγούμενων ημερών ήταν η ΑΕΚ.

Η Ένωση ανέβηκε τρεις θέσεις στην σχετική κατάταξη και από την τέταρτη θέση «σκαρφάλωσε» στην πρώτη, εκτοπίζοντας την Μονακό, η οποία βρισκόταν εκεί μέχρι πρότινος. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο η σπουδαία νίκη με 78-69, κόντρα στην Στρασμπούρ, στον πρώτο προημιτελικό της διοργάωνσης, όσο και το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου το οποίο «έσπασαν» οι φίλοι της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή σχετικά με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Αποθεώστε όλοι την Βασίλισσα! Η AEK έσπασε το ρεκόρ προσέλευσης την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν πολύ καλή κι εντός παρκέ. Η νίκη ήρθε με διαφορά 9 πόντων και ήρωα τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ δεν έβαλε πολλούς πόντους σε 14 λεπτά συμμετοχής, αλλά είχε 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και εξασφάλισε διαφορά +13 πόντων για την ΑΕΚ όσο ήταν στο γήπεδο. Με τους Punter, Harris και Sakota να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα, παίκτες όπως ο Ξανθόπουλος, ο Λαρεντζάκης και ο Βασιλόπουλος υποτιμούνται πολλές φορές. Όχι πια, όμως, και γι' αυτό βάζουμε τα ονόματά τους στο τραπέζι!»

Από εκεί και πέρα, μεγάλη άνοδος και για την Μούρθια, η οποία έφτασε στην τέταρτη θέση, ανεβαίνοντας τέσσερις θέσεις στην σχετική λίστα, με τις Μονακό (2η) και Μπαϊρόιτ (3η) να συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα της σχετικής λίστας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.