Header Ads


Φοβερή κίνηση από την ΑΕΚ – Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ (pic)

Φοβερή κίνηση από την ΑΕΚ – Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ (pic)


Πρωτάθλημα ζωής στον μικρό Αντρέα από την Ένωση.


Πριν από ένα μήνα, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ελαβε χώρα μία ξεχωριστή επίσκεψη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνώρισε τους παίκτες του τον μικρό Ανδρέα, έναν μαχητή ζωής, ο οποίος δίνει μάχη, για να ξεπεράσει σοβαρή ασθένεια. Τότε όλοι οι παίκτες τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν ψυχολογικά, ενώ ο Ισπανόςτεχνικός του υποσχέθηκε, ότι θα του αφιερώσει το πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ το πρωί της Δευτέρας, μία μέρα μετά την άτυπη φιέστα με τον Λεβαδειακό. Ο 54χρονος προπονητής επισκέφτηκε τον μικρό Ανδρέα στο νοσοκομείο, όπως του είχε υποσχεθεί, εκ μέρους όλης της ομάδας και των ποδοσφαιριστών.

Ο μικρός ήρωας έκανε σαν τρελός όταν ανακοίνωσε αυτήν την ξεχωριστή επίσκεψη ο πατέρας του, με τον οποίο και πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής το πρωτάθλημα, στο δωμάτιο του Νοσοκομείου «Παίδων».

«Όλη η ομάδα, ολη η ΑΕΚ είναι μαζί σου γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας» ήταν μερικά από τα λόγια του Μανόλο προς τον Ανδρέα, ο οποίος του έδωσε ως αντίδωρο μία κιτρινόμαυρη ζωγραφιά που φιλοτέχνησε ο ίδιος. «ΑΕΚ πρωταθλητές 2018, μετά από 24 χρόνια», έγραφε πάνω το έργο ζωγραφικής του μικρού Ανδρέα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.