Header Ads


Unlabelled «Κόλαση» για κορυφαίο άσο - «Τα παίρνει» ο Τίγρης και...

«Κόλαση» για κορυφαίο άσο - «Τα παίρνει» ο Τίγρης και...


Το σίριαλ άρχισε νωρίς και οι μπηχτές δίνουν και παίρνουν.


Σε σήριαλ αναμένεται να εξελιχθεί και το φετινό καλοκαίρι η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς σε αντίθεση με τον Μάρκο Λιβάγια, στην περίπτωση του Αργεντινού δεν υπάρχει οψιόν και ο παίκτης θα γυρίσει στη Λας Πάλμας και στη συνέχεια θα γίνουν εκ νέου συζητήσεις για το μέλλον του.

Γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα και δηλώσεις στην Ισπανία για το μέλλον του Αραούχο.

Την αρχή έκανε ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, που έχει αποδείξει ότι έχει καλές σχέσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο οποίος έβαλε στο κόλπο πάρα πολλές ομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της Λας Πάλμας εκτός φυσικά από την ΑΕΚ ενδιαφέρον έχουν δείξει για  τον Αραούχο ομάδες από τις εξής χώρες: Κίνα, Ντουμπάι, Πορτογαλία, Αργεντινή, Ρωσία, Μεξικό αλλά και Βέλγιο (Μπριζ)!

Εκτός όμως από το ρεπορτάζ του Λίτο Χιμένεθ, λίγο αργότερα υπήρξε και επίσημη δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι οι Λιβάγια - Αραούχο θα γυρίσουν στον σύλλογο το καλοκαίρι, αποκάλυψε ότι ήδη απέρριψε μία πρόταση στον Αργεντινό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ούτε ο Αραούχο κλείνει καμία πόρτα, καθώς μπορεί να δηλώνει συνεχώς πως αν βρεθεί λύση, θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ωστόσο παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει, πως μέχρι τότε είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

Όλες αυτές οι «ειδήσεις» πάντως, από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν εκλαμβάνονται ως… τυχαίο γεγονός και ήδη έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην ΑΕΚ. Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν πως αν συνεχιστεί το συγκεκριμένο «έργο», δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν θέλει να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ένωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.