Header Ads


Unlabelled Παραλίγο προβοκάτσια στο ΑΕΚ – Λάρισα – Τους «τσάκωσαν» οι Ενωσίτες

Παραλίγο προβοκάτσια στο ΑΕΚ – Λάρισα – Τους «τσάκωσαν» οι Ενωσίτες


Περίπου 20 άτομα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης για φορώντας κουκούλες και ήταν έτοιμα για προβοκάτσια, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν να τους απομονώσουν και να τους στείλουν εκτός γηπέδου.


Μια αποτυχημένη προσπάθεια προβοκάτσιας έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Τετάρτης, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λάρισα, καθώς 20 άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στη θύρα 13 του γηπέδου.

Όπως αναφέρει η Livesport, τα 20 άτομα μπήκαν στο 10ο λεπτό στη θύρα 13 του ΟΑΚΑ, φορούσαν full face, είχαν όλοι καινούρια κασκόλ, που φάνηκε ότι τα είχαν αγοράσει λίγο πριν μπουν, ενώ είχαν όλοι τους από μία σακούλα με κλειστά μπουκάλια.

Αυτό που έκανε επίσης εντύπωση είναι ότι δεν τραγουδούσαν όπως όλο το γήπεδο, ενώ δεν χειροκροτούσαν και τις προσπάθειες των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι όσο βρέθηκαν στη «13», αλλά και εκείνοι της θύρας «15» παραξενεύτηκαν κατευθείαν και ανέλαβαν δράση.

Συγκεκριμένα, χρειάστηκε η συμβολή του τμήματος της άρσης Βαρών της ΑΕΚ, η οποία βοηθά το τελευταίο διάστημα στην περιφρούρηση, έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι «περίεργοι». Οι άνθρωποι της άρσης πλησίασαν τα 20 άτομα, του οδήγησαν εκτός του σταδίου, φτάνοντας τους ως το σταθμό του τρένου «Ειρήνη», πρωτού όμως, τους τράβηξαν φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, μιλούσαν ρώσικα.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.