Header Ads


Unlabelled Κι όμως: Άριστος ο Θάνος, όλα σωστά τα βρήκε ο παρατηρητής του!

Κι όμως: Άριστος ο Θάνος, όλα σωστά τα βρήκε ο παρατηρητής του!


Γύρω στο 8,3 θα κυμανθεί η βαθμολογία του Δημήτρη Θάνου για την διαιτησία του στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, αφού ο παρατηρητής τον δικαιώνει για όλα σχεδόν τα σφυρίγματά του!


Μπορεί όλοι να είδαν ότι ο Δημήτρης Θάνος έπαιξε έδρα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία του, αφού τις 4-5 αμφισβητούμενες φάσεις που είχε το ματς τις έδωσε όλες υπέρ της Ένωσης, όμως ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ είχε διαφορετική άποψη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η βαθμολογία που έβαλε ο Δραμινός παρατηρητής στον ρέφερι από τα Γρεβενά, θα κυμανθεί γύρω στο 8,3 που είναι ένας εξαιρετικός βαθμός για παιχνίδι με τόσες αμφισβητούμενες φάσεις.

Ο Γκαϊτατζής θεωρεί ότι το μοναδικό λάθος του Θάνου είναι η κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Κουρμπέλη στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, λάθος που σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο ίδιος ο διαιτητής.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τις δύο κίτρινες στον Ινσούα, την μη αποβολή του Βράνιες σε μαρκαρίσματα για τα οποία «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός και το χέρι του Βόσνιου για το οποίο οι «πράσινοι» ζητούν πέναλτι, ο παρατηρητής θεωρεί πως έγινε σωστή εφαρμογή των κανονισμών.

Πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί, πως η βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας δεν είναι δεσμευτική για το αν ένας διαιτητής θα τιμωρηθεί ή όχι. Η ΚΕΔ μπορεί να έχει την δική της άποψη και να μην λάβει υπόψη της την έκθεση.

Αν τελικά η ΚΕΔ έκρινε διαφορετικά από τον παρατηρητή, θα φανεί από το αν ο Δημήτρης Θάνος θα βρίσκεται στους ορισμούς των επόμενων αγωνιστικών.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.