Header Ads


Πανικός για ένα «μαγικό» χαρτάκι!

Πανικός για ένα «μαγικό» χαρτάκι!


Τόσο οι ΑΕΚτσήδες του εσωτερικού, όσο και εκείνοι του εξωτερικού έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της ΚΑΕ για να ενημερωθούν για τα εισιτήρια του Final Four του BCL


Σχεδόν 20 ημέρες απομένουν για το… μεγάλο ευρωπαϊκό τριήμερο ραντεβού της Βασίλισσας, εκεί όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Basketball Champions League. Η Ένωση, στις 4 Μαΐου, στις 21:30 θα κοντραριστεί με τη Μούρθια στον ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ ζει σε ρυθμούς Final Four και άπαντες «τρέχουν» έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για εκείνες τις ημέρες. Την ίδια στιγμή και ο κόσμος βρίσκεται σε… αναβρασμό! Από την ημέρα που επέστρεψε με την πρόκριση η ομάδα από το Στρασβούργο τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά από Ενωσίτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που επιμένουν να μάθουν για τα εισιτήρια.

Ωστόσο τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα, καθώς ο Αγγελόπουλος προσπαθεί να κατεβάσει τις τιμές, σε συνεννόηση με την FIBA  για να μπορέσει να ανταποκριθεί ο κόσμος, καθώς το μεγάλο στοίχημα είναι να γεμίσει το κλειστό.

Το σίγουρο είναι ότι η Original 21 θα είναι εκεί, μαζί και τα club από την επαρχεία, αλλά και από το εξωτερικό. Οι εκδρομές προετοιμάζονται πριν ακόμα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Πάντως στην ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσουν τα πάντα προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με το πλάνο να μιλά για εισιτήρια τον 30 ευρώ της… ημέρας. Δηλαδή 30 ευρώ για τα δύο ματς των ημιτελικών, αλλά και για «πακέτα» και των δύο ημερών που θα ξεκινούν από 50 ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.