Header Ads


Unlabelled Το... φάντασμα του Λιονέλ Μέσι: δεν σκοράρει και η Μπαρτσελόνα αποκλείεται!

Το... φάντασμα του Λιονέλ Μέσι: δεν σκοράρει και η Μπαρτσελόνα αποκλείεται!


Ήταν στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Τρίτης ο Λιονέλ Μέσι; Ήταν, ναι. Σκιά του εαυτού του, όμως, δεν έκανε τίποτα για να... σώσει τη Μπαρτσελόνα από την πανωλεθρία.


Κυκλοφορεί από το βράδυ της Τρίτης, λίγη ώρα μετά την ήττα και τον αποκλεισμό των Καταλανών από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα φωτομοντάζ που δείχνει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στον πανηγυρισμό του επί της Ρεάλ να δείχνει στην εξέδρα όχι τη δική του φανέλα, αλλά αυτή του Κώστα Μανωλά, ο οποίος «σφράγισε» με το γκολ του τον θρίαμβο της Ρόμα.

Αυτή τη φορά ήταν ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο και όχι μια ενέργειά του Μέσι μέσα στο γήπεδο που έγινε viral. Ναι, είναι από τις σπάνιες φορές που αυτό συνέβη στην δική του περίπτωση, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να αγνοήσει ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου ήταν... εξαφανισμένος στη ρεβάνς κόντρα στους «τζιαλορόσι» και δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που του συμβαίνει σε προημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λες και πρόκειται για κατάρα! Όχι ότι στο παιχνίδι του «Καμπ Νου» ήταν πολύ καλύτερος, αλλά τουλάχιστον κάτι προσπάθησε να κάνει.

Στο «Ολίμπικο» δεν απείλησε καθόλου, είχε μόλις δύο σουτ στην εστία σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο! Εκτέλεσε και δύο φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

Όσο καθοριστική ήταν η δική του παρουσία στα παιχνίδια της προηγούμενης φάσης κόντρα στην Τσέλσι, τόσο «απών» ήταν με αντίπαλο τη Ρόμα. Και ήρθε ο αποκλεισμός για τη Μπαρτσελόνα.

Όπως σημειώνει και η ισπανική εφημερίδα «Marca», δεν πρόκειται πια για σύμπτωση ότι ο Μέσι «καταρρέει» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2016 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρυσι κόντρα στη Γιουβέντους δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν είχε βάλει γκολ ούτε με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν το 2015, τη χρονιά που οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν το τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ τους.

Κι, όμως, όταν σκόραρε το έκανε σε κρίσιμα παιχνίδια και τα γκολ του σήμαιναν προκρίσεις: όπως συνέβη κόντρα στην Παρί τη σεζόν 2012-13, τα δύο τέρματα που σημείωσε στη Μίλαν την περίοδο 2011-12, το ένα τέρμα κόντρα στη Σαχτάρ την αμέσως προηγούμενη σεζόν, τα τέσσερα στην Ατλέτικο (2009-10), τα δύο στη Μπάγερν τη σεζόν 2008-09.

Αυτοί είναι οι αποκλεισμοί της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πως «συνέβαλε» ο Μέσι;

Λίβερπουλ 2006-07 0 γκολ σε 180 λεπτά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2007-08 0 γκολ σε 152 λεπτά 

Ίντερ 2009-10 0 γκολ σε 180 λεπτά 

Τσέλσι 2011-12 0 γκολ σε 180 λεπτά 

Μπάγερν 2012-13 0 γκολ σε 90 λεπτά 

Ατλέτικο 2013-14 0 γκολ σε 180 λεπτά 

Ατλέτικο 2015-16 γκολ σε 180 λεπτά 

Γιουβέντους 2016-17 0 γκολ σε 180 λεπτά 

Ρόμα 2017-18 0 γκολ σε 180 λεπτά

Επομένως όταν ο Αργεντινός δεν βρίσκει δίχτυα, οι Καταλανοί αποκλείονται! 

Αν δεν είναι αυτό... εξάρτηση, τότε τι είναι; 

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.