Header Ads


Unlabelled Τα πήρε κρανίο ο Κετσετζόγλου: «Μάο, Μάο; Ας μαζέψουν τον Λουτσέσκου - Μην κάνεις πίσω Μάριν!»

Τα πήρε κρανίο ο Κετσετζόγλου: «Μάο, Μάο; Ας μαζέψουν τον Λουτσέσκου - Μην κάνεις πίσω Μάριν!»


Ξέσπασμα από τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ. 


Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την ΑΕΚ των τίτλων και των κατακτήσεων που τώρα ξεκινά και για το υπέροχο πάρτι του ΟΑΚΑ που πρέπει να αποτελέσει όπλο της Ελλάδας στη μάχη για την αποφυγή του Grexit!

Ήταν ένα υπέροχο πάρτι. Όπως ακριβώς το θέλαμε, όπως το περιμέναμε. Με χιλιάδες παιδιά στις εξέδρες να ρουφάνε τις στιγμές και να δένονται για πάντα με έναν δεσμό που δεν σπάει ποτέ με την ομάδα που μας ομορφαίνει την ζωή.

Ξεκινάω με τα παιδιά γιατί αυτά είναι το μέλλον όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το χαμόγελο ενός παιδιού είναι το καλύτερο αντίδοτο για τα αίματα και τα πιστόλια.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ χθες με τις 60-70.000 κόσμο, τα χιλιάδες παιδιά, χωρίς καμία ούτε καν ειρηνική εισβολή, χωρίς βεγγαλικά, καπνογόνα, φωτοβολίδες, με φωνή και συμμετοχή του κοινού είναι το καλύτερο όπλο στα χέρια του Γραμμένου και της ΕΠΟ στην προσπάθεια αποφυγής του Grexit. Όπλο όχι κανονικό αλλά όπλο - επιχείρημα για να πείσουν πως Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο άδειες εξέδρες σε 10 ματς λόγω επεισοδίων, ούτε όπλα και μπράβοι αν πονάει μια απόφαση που είναι σωστή αλλά αυτό που όλος ο πολιτισμένος ποδοσφαιρικός πλανήτης επιθυμεί να βλέπει. Αυτό δηλαδή που έδειξε φέτος η ΑΕΚ εντός και εκτός γηπέδων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρεμπιπτόντως ακόμη περιμένουμε να κουραστεί η ΑΕΚ των… λίγων λύσεων και των 10 επιπλέον ματς υψηλών ταχυτήτων στην Ευρώπη όπου, επίσης παρεμπιπτόντως, έμεινε αήττητη.

Η ΑΕΚ λοιπόν μέσα σε πέντε χρόνια δεν έφτασε μόνο στην κορυφή από τον πάτο των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Από μόνο του είναι μια τεράστια επιτυχία αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ο τρόπος που το έκανε και οι βάσεις που έβαλε μέσα σε αυτή την πενταετία ώστε να μην θεωρείται σταθμός το φετινό πρωτάθλημα, ή το νταμπλ, αλλά στάση όπως είπε κι ο Μάκης Αγγελόπουλος όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ.


Η ΑΕΚ του πρωταθλητισμού και των κατακτήσεων τώρα ξεκινά. Πριν ακόμη παίξει στο ΝΑΟ της, στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος που χτίζεται εκεί που ήταν και θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, η ΑΕΚ έσπασε την κατάρα. Αφού πρώτα συνέβαλε τα μέγιστα από την πλευρά της, μαζί με τον ΠΑΟΚ, στο γκρέμισμα της παράγκας που 20 χρόνια διόριζε πρωταθλητή και χάριζε εκατομμύρια.

Η ΑΕΚ τώρα αρχίζει. Μια υγιής εταιρία που με τα φετινά της κέρδη από το Europa League κάλυψε και την χασούρα των δύο προηγούμενων χρόνων αλλά και το φετινό άνοιγμα, με προπονητή που έχει βρει κώδικα επικοινωνίας με την διοίκηση και τους παίκτες του ενώ είναι πολύ αγαπητός και στον κόσμο και με έναν κορμό παικτών που αν καταφέρει η ΑΕΚ να τον διατηρήσει θα θέλει λίγες και πολύ ποιοτικές επιλεκτικές προσθήκες.

Με τον κόσμο της, επιτέλους, ζεστό και πρόθυμο να ακολουθήσει και βέβαια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που ακόμη δεν έχει ειδοποιήσει. Και που ενόχλησε το Μάου Μάου που είπε για αυτούς που μπουκάρουν όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις των διαιτητών ενώ ακούμε κάθε 1-2 μέρες έναν προπονητή να αποκαλεί κλέφτες συναδέλφους του και αντιπάλους παίκτες όταν ο ίδιος υπολογίζει στη βαθμολογία γκολ που μέτρησε δύο ώρες μετά την ακύρωση του μετά από εισβολή όπλου και μπράβων.

Ας τον μαζέψει κάποιος και μετά μιλάμε για… Μάου Μάου. Άιντε υποκριτές. Αυτά. Και όταν μας κάνει την… τιμή ο Σκουτέρης να αποφασίσει θα πούμε κι άλλα πολλά.

Υ.Γ: Μάρκο Μάριν είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Μην το αφήσεις, μην κάνεις πίσω… Δεν θα περάσει η βία των διαιτητών.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.