Header Ads


Unlabelled Πάει για φιέστα στις 5 Μαΐου η ΑΕΚ...

Πάει για φιέστα στις 5 Μαΐου η ΑΕΚ...


Η πολύ πιθανή αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον Απόλλωνα, η σκέψη για ΟΑΚΑ και όλα τα σενάρια για τη φιέστα τίτλου της Ένωσης.


Έπειτα από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια. Και μπορεί ο κόσμος και οι άνθρωποι της να έκαναν... πάρτι τίτλου από χθες, όμως θα πρέπει να υπάρξει και η φιέστα για την απονομή του τροπαίου. Αυτή θα γίνει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι ότι με όσα συνέβησαν χθες και σήμερα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν προλάβει ακόμη να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα. Όμως, υπάρχουν κάποια δεδομένα και κάποια πιθανά σενάρια. Σχεδόν δεδομένο μπορεί να θεωρείται ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου (Κυριακή), όπως έχει οριστεί αρχικά, αλλά μια ημέρα νωρίτερα. Ο λόγος έχει να κάνει με την διεξαγωγή του Final Four της Αθήνας στο μπάσκετ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει εκφράσει ανησυχία για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή συμπίπτουν η διεξαγωγή όλης της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, που έχει τέσσερα παιχνίδια στην Αθήνα (ΑΕΚ, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), με τα δύο παιχνίδια του μπάσκετ (τελικό και μικρό τελικό). Και θα ήταν πολύ ευχαριστημένη με την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής κάποιου αγώνα ή κάποιων αγώνων, ακόμη και ολόκληρης της αγωνιστικής.

Θετικό σε αυτό το ενδεχόμενο φέρεται να είναι και το συνδρομητικό κανάλι, ενώ φυσικά η ΑΕΚ θα ήθελε πολύ μια τέτοια εξέλιξη, προκειμένου ο κόσμος της να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα παιχνίδια τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ. Οι συνθήκες, λοιπόν, για την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς με τον Απόλλωνα υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ζήτημα του πού θα γίνει η φιέστα. Το ένα σενάριο είναι αυτή να γίνει κανονικά στη Ριζούπολη, μετά τη λήξη του ματς. Το δεύτερο, να διεξαχθεί το παιχνίδι στη Ριζούπολη, αλλά η γιορτή για το πρωτάθλημα να στηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια αμέσως μετά. Και το τρίτο, να επιδιώξουν από κοινού η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας να οριστεί ως έδρα του αγώνα το ΟΑΚΑ, προκειμένου αφενός η ΑΕΚ να στήσει όπως θέλει τη γιορτή της και αφετέρου ο Απόλλωνας να βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό από τις εισπράξεις. Ενδεικτικά, οι μικτές εισπράξεις του χθεσινού ματς στο ΟΑΚΑ έφτασαν τις 477.545 ευρώ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.