Header Ads


Unlabelled Τζούνιορ Μοράες: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για Ντιναμό και ΑΕΚ»

Τζούνιορ Μοράες: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για Ντιναμό και ΑΕΚ»


Ο πρώτος σκόρερ της Ντιναμό Κιέβου στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, Τζούνιορ Μοράες, μίλησε στο SDNA για τις μεγάλες «μάχες» με την ΑΕΚ για την φάση των «32» και τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες.


Η ΑΕΚ μετά την εξαιρετική της παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκει απέναντί της Ντιναμό Κιέβου στην προσπάθειά της να συνεχίσει στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Για την διπλή κόντρα με την ελληνική ομάδα μίλησε στο SDNA ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Ουκρανών, το μεγάλο «κανόνι» τους στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ με έξι τέρματα, Τζούνιορ Μοράες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε με πολύ κολακευτικά σχόλια για την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο μεγάλο εμπόδιο της έλλειψης επίσημων αγώνων που καλείται να ξεπεράσει ο Ντιναμό και ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζούνιορ Μοράες στο SDNA:

Τι γνωρίζει για την προσεχή σας αντίπαλο, την ΑΕΚ και τι περιμένεις να δεις από αυτήν;

«Έχουμε δει πολλά βίντεο της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα της κλήρωσης όταν και μάθαμε ότι θα είναι η αντίπαλός μας σε αυτή την φάση της διοργάνωσης. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παίζουν επιθετικά και προσπαθούν να ελέγχουν το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας».

Γνωρίζεις πως ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δημιουργήσει πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ;

«Έχω ακούσει για τους οπαδούς της ΑΕΚ πολλά. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε γήπεδα που έχουν ατμόσφαιρα σαν αυτή που θα συναντήσουμε την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Την περασμένη σεζόν αγωνιστήκαμε κόντρα στην Μπεσίκτας που επίσης έχει πολύ θερμούς οπαδούς που δεν σταματούν να τραγουδούν στα 90’ του αγώνα».

Ποιος είναι ο πρωταρχικός σας στόχος στον αγώνα της Πέμπτης και που θεωρείς ότι θα κριθεί;

«Η Ντιναμό Κιέβου πρέπει πάντα να παίζει για την νίκη. Ξέρουμε πως για την ΑΕΚ είναι πλεονέκτημα πως παίζει κάθε εβδομάδα επίσημα παιχνίδια ενώ εμείς εδώ και αρκετό καιρό παίζουμε μόνο φιλικά. Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα της Πέμπτης θα είναι καθοριστικό. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε την ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα και να είμαστε σε καλή κατάσταση νομίζω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι».

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να σας επηρεάσει το γεγονός πως εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν έχετε δώσει επίσημο παιχνίδι;

«Είμαστε πλέον συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε. Κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό με την διακοπή. Αυτός είναι και ο λόγος που παίζουμε αρκετά φιλικά και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν να είναι επίσημα. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας ήταν τον Δεκέμβρη».

Ξεχωρίζεις κάποιον ή κάποιους παίκτες από την ΑΕΚ;

«Είναι συνολικά μία πολύ καλή ομάδα όμως θα έλεγα πως ξεχωρίζω Τσιγκρίνσκι, Λιβάγια και Σιμόες».

Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνεις στην κάθε ομάδα;

«Θα έλεγα πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες για την κάθε ομάδα. Ίσως θα μπορούσε κανείς να πει πως έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά σίγουρα είναι μικρό».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.