Header Ads


Unlabelled Χρυσή πώληση στην ΑΕΚ – Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα μαζί με τον… ΠΑΟΚτσή!

Χρυσή πώληση στην ΑΕΚ – Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα μαζί με τον… ΠΑΟΚτσή!


Για ποιον... τρίβουν τα χέρια τους στην Ένωση;


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την παρουσία ανθρώπων της Ουντινέζε και της Σπαλ στο ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πληροφορίες πως τσεκάρουν κάποιον από τους ποδοσφαιριστές τους.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι Ιταλοί βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για τον Γαλανόπουλο, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr  δεν το επιβεβαιώνουν, ενώ σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, ο νεαρός άσος της Ένωσης είναι για… μεγαλύτερα πράγματα.

Το επίπεδο scouting που γίνεται στον Γαλανόπουλο ξεπερνάει κατά πολύ το «τυχαίο» των ομάδων Ουντινέζε και Σπαλ, καθώς το όνομά του εδώ και καιρό βρίσκεται στο μπλοκάκι μεγάλων ομάδων, που τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές και έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για αυτόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι ξένοι scouters που τον έχουν τσεκάρει, θεωρούν πως, μαζί με τον Λημνιό του ΠΑΟΚ, είναι τα δύο καλύτερα εξαγώγιμα επαγγελματικά προϊόντα στην Ελλάδα!

Η ΑΕΚ έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον νεαρό χαφ και εάν όλα προχωρήσουν ομαλά στην καριέρα του και δεν γίνει και κάποιο μεγάλο λάθος από τους Κιτρινόμαυρους, όπως για παράδειγμα να βάζουν τον Μοράν ή τον Κονέ και να τον… κάψουν, τότε τα καλύτερα έρχονται και για τις δύο πλευρές.

Και ο Γαλανόπουλος θα κάνει μία μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό και η ΑΕΚ θα πάρει πολλά λεφτά, τα πρώτα από μία σημαντική πώληση, εάν φυσικά μέχρι το καλοκαίρι ο μικρός έχει παίξει φουλ και έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μανόλο Χιμένεθ!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.