Header Ads


Unlabelled Η προσφυγή του (φευγάτου) Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα και η…ΑΕΚ!

Η προσφυγή του (φευγάτου) Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα και η…ΑΕΚ!


Εδώ ο Ναδάλες, εκεί ο Ναδάλες, τρέχει κάτι με τον Φόνσι Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα;… O Ισπανός αριστερός μπακ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ηπειρώτικης


Εδώ ο Ναδάλες, εκεί ο Ναδάλες, τρέχει κάτι με τον Φόνσι Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα;… O Ισπανός αριστερός μπακ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ηπειρώτικης ομάδας, με το όνομά του να μπαίνει στο απουσιολόγιο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και στην προχθεσινή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΣ, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας, έχοντας υποστεί θλάση στο υποκνημίδιο της γάμπας κι εκεί ακριβώς αποδίδεται και η απουσία του από τα δύο τελευταία παιχνίδια του «Άγιαξ» για το 2017. Έλα όμως από χθες κυκλοφορεί έντονα στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων πως κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει εσχάτως με τον Ναδάλες.

Τι ακριβώς;…

Όπως…αλίευσε η «ΩΡΑ» σκαλίζοντας την υπόθεση, ο παίκτης φέρεται να παρουσιάζεται ενοχλημένος, με κάποιες (μικρές ή μεγάλες) καθυστερήσεις πληρωμών.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να σκέφτεται μέχρι και την κατάθεση προσφυγής (κάποιοι έλεγαν πως αυτό ενδεχομένως να συνέβαινε ακόμη και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας) προκειμένου να μείνει ελεύθερος έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του και να εκμεταλλευτεί το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για αλλαγή ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως μια προσφυγή δεν μένει ποτέ μυστική είτε αφορά τον Ναδάλες είτε οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή, όποιος κι αν είναι κι όπου κι αν παίζει.

Τι πράγμα;…Αν θα μπορούσε ο ελεύθερος Ναδάλες να απασχολήσει ενδεχομένως μεταγραφικά την ΑΕΚ, δεδομένου πως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για την μετάγγιση νέου αίματος στο αριστερό άκρο της άμυνας;

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον μετά τον Χόρχε Κασάδο της Ξάνθης (όπως έγραψε προ ημερών η «ΩΡΑ») δύναται να προστεθεί – εν όψει Ιανουαρίου – και ο συμπατριώτης του Φόνσι Ναδάλες στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από το αν θα ηχήσουν ή όχι σουπερλιγκάτες «σειρήνες» στα αυτιά του Φόνσι Ναδάλες, σύλλογοι από την γειτονική Τουρκία συμπεριλαμβάνουν στη μεταγραφική λίστα τους τον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πληροφορίες τον φέρνουν να αρέσει και στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Φόνσι Ναδάλες ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σαραγόσα , Ίμπιζα, Ανδόρα, Τερουάλ και Σαχεάτα (Ρουμανίας).

Αφού πέρασε με επιτυχία τα “test events” και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της ηπειρωτικής ομάδας, την πρώτη του σεζόν (24 συμμετοχές) έκανε απόσβεση της μεταγραφής του, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του ΄15 να κληθεί να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον «Άγιαξ». Ακολούθησαν δύο ακόμη γεμάτες χρονιές (29 συμμ. / 2015-16 και 30 συμμ. /2016-17) ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει γράψει στο κοντέρ 15 παιχνίδια και 1 γκολ.

Μετά την περυσινή αποχώρηση του Στρούνα αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ του ΠΑΣ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής διακρίνεται για τις αρετές του στο επιθετικό κομμάτι (κάτι που πιστοποιούν οι έξι ασίστ που έχει μοιράσει την φετινή χρονιά) τις εκτελέσεις των στημένων, τα πολλά ανεβάσματα και γενικότερα τις σωστές τοποθετήσεις του.

Πηγή: Ωρα των σπορ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.