Header Ads


Unlabelled Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης


Διαβάστε την ατομική αξιολόγηση των παικτών της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) για τη 15η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.


Τσιντώτας: Πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα καθώς δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποια επέμβαση, διατηρώντας εύκολα την εστία του ανέπαφη.

Γκάλο: Έκανε το γνωστό του παιχνίδι, παίζοντας όλη τη δεξιά πλευρά και επιχειρώντας σέντρες μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως αυτές να είναι ουσιαστικές.

Μπακάκης: Σταθερός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Περιορίστηκε, όμως, στα ανασταλτικά του καθήκοντα, έχοντας τον Λόπες μπροστά του, ενώ δύο φορές έδωσε την κατοχή της μπάλας με απρόσεκτες μεταβιβάσεις.

Τσιγκρίνσκι: Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από την επιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Είχε καλές τοποθετήσεις και όποτε χρειαζόταν βρισκόταν στην κατάλληλη θέση για να κόψει, ενώ είχε και μία μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στην αρχή του ματς όταν προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή.

Λαμπρόπουλος: Πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν δυναμικός, πήγαινε πρώτος στην μπάλα στις διεκδικήσεις, ενώ ανέβαινε συχνά προσπαθώντας να χτίσει παιχνίδι από πίσω.

Σιμόες: Έριξε το γνωστό τρέξιμο στον χώρο του κέντρου, βρισκόταν σχεδόν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας στον άξονα, και το παιχνίδι περνούσε συχνά από τα πόδια του.

Γαλανόπουλος: Δεν έπιασε καλή απόδοση. Επιχείρησε να περάσει κάποιες κάθετες μπαλιές κυρίως στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο δοκίμασε και μια φορά το πόδι του σε σουτ εκτός περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα. Αντικαταστάθηκε από τον Κλωναρίδη στο 66’.

Μπακασέτας: Ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στα πρώτα 30 λεπτά, όντας πολύ κινητικός, βοηθώντας δημιουργικά και πρεσάροντας συνέχεια για την ανάκτηση της κατοχής. Δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, ενώ στο δεύτερο έχασε μια τρομερή ευκαιρία με κεφαλιά. Η απόδοσή του, όμως, είχε ήδη πέσει και αντικαταστάθηκε από τον Κονέ στο 52’.

Λόπες: Είχε επιθετικά καθήκοντα, παίζοντας ως αριστερό εξτρέμ. Πέρασε ορισμένες σέντρες μέσα στην περιοχή, ενώ έχασε και μια τρομερή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος σε τετ-α-τετ. Δεν ικανοποίησε, όμως, και αντικαταστάθηκε από τον Χριστοδουλόπουλο στο 56’.

Λιβάγια: Τα έδωσε όλα και αποτελούσε τη μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Απόλλωνα από τα πλάγια αλλά και από τον άξονα, ενώ δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους αμυντικούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Στο δεύτερο μέρος είχε ένα πολύ όμορφο πλασέ που λίγο έλειψε να βάλει μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ.

Αραούχο: Τραβιόταν συχνά εκτός περιοχής για να υποδεχθεί την μπάλα και πρέσαρε την αντίπαλη άμυνα για να βοηθήσει στην ανάκτηση της κατοχής. Επιθετικά, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στη σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Αλλαγές:

Κονέ: Πέρασε στο παιχνίδι στο 52’ στη θέση του Μπακασέτα προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει πιο πιεστική προς την αντίπαλη περιοχή και έβγαλε διάθεση όταν η Ένωση κατέβαινε στα όρια της περιοχής.

Χριστουδουλόπουλος: Μπήκε στο 56’ στη θέση του Λόπες για να δώσει μεγαλύτερη σπιρτάδα στην ΑΕΚ από την πτέρυγα. Έβγαλε κατευθείαν το γνωστό του πάθος, προσπαθώντας να «τρυπήσει» την αμυντική διάταξη του Απόλλωνα, ενώ είχε και μια καλή εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Κλωναρίδης: Αντικατέστησε τον Γαλανόπουλο στο 66’ με τον Χιμένεθ να προσπαθεί να βρει λύσεις επιθετικά, αλλά δεν πρόσφερε σε αυτό το κομμάτι.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.