Header Ads


Unlabelled Φοβερή ατάκα ΠΑΟΚτσή: "Αν ο ΠΑΟΚ χάσει το Κύπελλο θα..." - "Έτσι θα σφυρίξει ο διαιτητής"!

Φοβερή ατάκα ΠΑΟΚτσή: "Αν ο ΠΑΟΚ χάσει το Κύπελλο θα..." - "Έτσι θα σφυρίξει ο διαιτητής"!


Μία παραδοσιακή ΠΑΟΚτσήδικη φωνή μιλάει στο SportDog για τον αποψινό τελικό και πετάει φοβερές ατάκες για την ομάδα του, αλλά ακόμα ...καλύτερες για τον αντίπαλο!


Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δίψα για να κερδίσει το Κύπελλο, καθώς έχει μείνει για αρκετά χρόνια μακριά από τους τίτλους, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Δημήτρης Μήτογλου.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην παρουσία που πρέπει να έχει η διαιτησία στον τελικό, στην ηρεμία που έχει βρει η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη τού πάγκου της, αλλά και στην αναβάθμιση που έχει υπάρξει στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ.

Κύριε Μήτογλου, πώς περιμένετε τον τελικό Κυπέλλου; Δίνετε προβάδισμα σε κάποια ομάδα;

"Σε έναν τελικό δεν υπάρχει κάποιος που είναι ισχυρός ή αδύναμος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι 50-50, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ διψασμένος, γιατί έχει πολλά χρόνια να πάρει έναν τίτλο. Με τον Σαββίδη αναβαθμίστηκε ο ΠΑΟΚ και βελτιώθηκε πολύ ως σύλλογος. Θεωρώ ότι θα κατακτήσει το Κύπελλο εκείνος που το θέλει πιο πολύ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ έχει τη φιλοδοξία, πάντως, αλλά και ο κόσμος του έχει δίψα για να πάρει το Κύπελλο".

Ο Σαββίδης έχει βάλει με έναν απόλυτο τρόπο τι θέλει στον τελικό, καθώς δήλωσε ότι το Κύπελλο ανήκει στον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση ήττας πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα;

"Οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο ότι θέλουν πολύ το Κύπελλο, για να το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ. Αλλά σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50 και αν δεν το κερδίσει το Κύπελλο, τελικά, δεν σημαίνει ότι θα καταστραφεί η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει από το 1926 και θα συνεχίσει να υπάρχει και την επόμενη μέρα ό,τι κι αν συμβεί".

Πώς περιμένετε την παρουσία τής διαιτησίας στο τελικό;

"Περιμένω τη διαιτησία να παίξει 50-50, που είναι και το πιο δίκαιο άλλωστε. Ο διαιτητής που θα παίξει πρέπει να σκεφτεί ότι δεν πρέπει να αδικήσει κανέναν. Για να είναι καλά τόσο στη συνείδησή του, αλλά και για να αποδείξει στον κόσμο ότι υπάρχει αξιοπιστία στη διαιτησία".

Η άποψή σας για την ΑΕΚ ποια είναι;

"Υπολογίζω πολύ την ΑΕΚ, γιατί ταλαιπωρήθηκε μεν με τους προηγούμενους προπονητές της, αλλά έχει βρει ηρεμία με τον Χιμένεθ. Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής είναι αξιόλογοι και θεωρώ ότι μέσα από την αξία που έχουν και οι δύο ομάδες, μπορεί να γίνει ένας καλός τελικός. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο ΠΑΟΚ".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.