Header Ads


Unlabelled Ατάκες-φωτιά για τον φορ που παίρνει η ΑΕΚ: «Εντελώς αδιάφορος!» - «Ακατάλληλος για Ολυμπιακό ο...»

Ατάκες-φωτιά για τον φορ που παίρνει η ΑΕΚ: «Εντελώς αδιάφορος!» - «Ακατάλληλος για Ολυμπιακό ο...»


Γνώστης του γαλλικού πρωταθλήματος αναλύει δύο ελληνικούς στόχους.
Αδιάφορη ήταν η παρουσία του Πόνσε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιλ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr o Μιχάλης Σινάκος.

Άριστος γνώστης του γαλλικού πρωταθλήματος ο καλός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στον Αργεντινό επιθετικό που ετοιμάζεται να πάρει η ΑΕΚ και τα στοιχεία που έδωσε δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Ντα Σίλβα που θέλει ο Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά σε μια μέτρια άμυνα όπως ήταν αυτή της Καέν που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Ο Πόνσε είναι εντελώς αδιάφορος, η Λιλ φέτος έφτασε να έχει ως φορ τον Πέπε. Τον Πόνσε τον πήρε για βασικό στην επίθεση, τον έβαλε κολλητά σε μερικά παιχνίδια στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο έπαιξε λίγο. Ήρθε για βασικός και το μόνο που θυμάμαι είναι να έχει βάλει δύο-τρια κολλητά γκολ. Αδιάφορη η πορεία του, ειδικά στο τέλος της σεζόν. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Κατάφερε να είναι αδιάφορος σε μια ομάδα που είναι μικρομεσαία. Τόσο που δεν καθόσουν να τον παρακολουθήσεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχάλη Σινάκου στο sportdog.grκαι στη συνέχεια σχολίασε για τα χαρκατηριστικά του: 

«Δεν θα τον έλεγα γρήγορο, αλλά στο γήπεδο έχει τη λογική του κλασικού φορ, του φουνταριστού. Πήρε δύο ευκαιρίες, μία στον πρώτο γύρο από τον Μπιέλσα και μια στον δεύτερο γύρο, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Θεωρητικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι χαμηλότερη η ταχύτητα, θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρουσία. Σε γενικές γραμμές δεν είναι ευέλικτος επιθετικός και γρήγορος, είναι ένας κλασικός φουνταριστός επιθετικός».

Θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει και ο Ντα Σίλβα, που έχει αποχωρήσει από την Καέν, και το όνομά του έχει συνδεθεί με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. 

«Είναι πολύ δυνατός και αθλητικός, δεν είναι γρήγορος όμως και δεν είναι τεχνηταράς. Αλλά έχει ηγετικά χαρακτηριστικά. Σε μια μέτρια άμυνα, όπως ήταν αυτή της Καέν, ήταν ο ηγέτης της. Έχει καλές αλτικές ικανότητες, στα επιθετικά στημένα είναι πολύ καλός (τα αμυντικά δεν τα αναφέρω, είναι μέσα στα καθήκοντά του), είναι γεροδεμένος. Δεν είναι τόσο ψηλός. Και με το πόδι είναι καλός μπροστά. Είναι ορμητικός, θα χυμήξει στην μπάλα. Στην Καέν είχε ηγετικό ρόλο, όπως είπα και νωρίτερα, ήταν και αρχηγός σε ορισμένα παιχνίδια».

Θεωρείς ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού;

«Το επίπεδο της Καέν στη Γαλλία είναι υπερμικρομεσαίας ομάδας και κάτω. Αν ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις για την Ευρώπη κ.λπ., δε νομίζω ότι ο Ντα Σίλβα είναι κατάλληλος για να κάνει κάτι τέτοιο. Μπάλα δεν ξέρει και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι στο 4,5 στα 10».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.