Header Ads


Unlabelled Ξέσπασμα δημοσιογράφου για ΠΑΟΚ: «Χρωστάει χάρη στην ΑΕΚ» - «Δεν είδαν το όπλο του Σαββίδη;»

Ξέσπασμα δημοσιογράφου για ΠΑΟΚ: «Χρωστάει χάρη στην ΑΕΚ» - «Δεν είδαν το όπλο του Σαββίδη;»


Τι θα γίνει στην Έφεση και ο δικαστής Σκουτέρης.


Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Σκουτέρη, το «θέατρο του παραλόγου» και τη χάρη που χρωστάει ο ΠΑΟΚ στην «Ένωση»…

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και εύχομαι όπως πάντα τέτοια μέρα να είμαστε πάλι όλοι εδώ. Οι διακοπές τελείωσαν και πάμε τώρα για την τελική ευθεία. Με παιχνίδια φωτιά σε όλα τα επίπεδα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι… εκτός αγωνιστικού χώρου όπου έχουμε το φαινόμενο να συζητιέται ακόμη το αν η ομάδα που μπήκε ο πρόεδρος της στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος συνοδεία φουσκωτών επειδή δεν του άρεσε η απόφαση του διαιτητή και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του διαιτητή και της αντίπαλης ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί ή να… νικήσει!!! Ακόμη το συζητάμε.

Αν θα υπάρξει απόφαση η οποία θα γίνει και νομολογία που θα δικαιώνει τον πρόεδρο ή τον οπαδό ομάδας που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο ώστε να… πείσει τον διαιτητή να μετρήσει το γκολ υπέρ της ομάδας του. Όπως και έγινε άλλωστε. Το έγραψαν και οι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση τους ότι αν δεν έμπαινε κάποιος, ο Σαββίδης ή οι… οπαδοί, το γκολ δεν θα μέτραγε. Ιδού το απόσπασμα: «Αν δεν έμπαινε ο Σαββίδης θα έμπαινε ο κόσμος λόγω της αγανάκτησής του και αυτή τη στιγμή δεκάδες ΠΑΟΚτσήδες θα γίνονταν έρμαια του ελληνικού κράτους. Αν από την άλλη δεν έμπαινε ούτε ο κόσμος πολύ απλά δε θα μετρούσε η γκολάρα του Βαρέλα».

Το καταλάβατε έτσι; Δεν θα μέτραγε το οφσάιντ… γκολάρα του Βαρέλα, αν δεν έμπαινε κάποιος. Μπήκε ο πρόεδρος για να μην μπει ο… λαός. Και δεν φτάνει που η μόνη ποινή που επιβλήθηκε στην ουσία ήταν αυτή που προβλέπει η διακοπή του αγώνος άρα ελαφρύτατη για το συγκεκριμένο παράπτωμα που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη του ποδοσφαίρου αλλά θέλουν και το τέλειο. Να μετρήσει η… γκολάρα του Βαρέλα, να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι στα χαρτιά και να αφαιρεθούν και καμιά δεκαριά βαθμούς από την ΑΕΚ για να είναι σίγουροι.

Πρέπει όμως να δείξουμε κατανόηση, δεν φταίνε αυτοί που λένε ότι ελπίζουν. Ούτε για τα άλλα που λένε. Στο κάτω κάτω οι κατηγορούμενοι σε όλα τα δικαστήρια έχουν δικαίωμα να λένε ότι θέλουν. Βέβαια δεν έχουν και τόση αξιοπιστία αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η δικαιοσύνη. Αλλιώς καμία παράβαση δεν θα τιμωρούταν.

Μην ξεχνάμε ότι στην πρωτόδικη εκδίκαση ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φέρει μάρτυρα που να ορκιστεί και να υποστηρίξει την υπερασπιστική τους γραμμή. Χωρίς όρκο και ως κατηγορούμενοι κατέθεσαν και ο Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας. Ως γνωστόν όταν δεν ορκίζεσαι δεν μπορείς να κατηγορηθείς και για… ψευδορκία στο Ελληνικό δίκαιο. Όρκο έδωσε μόνο ο Δημητριάδης από την πλευρά της ΑΕΚ που έχουν το θράσος να τον κατηγορούν αντί να του λένε και ευχαριστώ.

Επειδή στην πρώτη του κατάθεση δεν ρωτήθηκε απέφυγε να πει για το όπλο το Σαββίδη. Στην δεύτερη κατάθεση αλλά και στην ακροαματική διαδικασία ήταν ξεκάθαρος ότι είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη. Και πως να μην το είδε άλλωστε όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω του και τον έσπρωξε έχοντας ήδη βγάλει το σακάκι. Αυτό ούτε λίγο ούτε πολύ το παρουσίασαν για χάρη των εντυπώσεων ως αλλαγή κατάθεσης. Ξεχνώντας βέβαια να πουν ότι στην πρώτη κατάθεση ουδείς ρώτησε τον Δημητριάδη αν είδε το όπλο όπως έγινε στην δεύτερη και στο δικαστήριο.

Φυσικά αυτό έχει αξία μόνο για να μην κατηγορηθεί ο Βασίλης για κάτι που δεν είναι. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση. Μπήκε όπλο στον αγωνιστικό χώρο = end of story! Aυτονόητο; Εννοείται! Εγώ πιστεύω ακόμη και για τον… Σκουτέρη. Αλλά επειδή στις 11 Μαρτίου ξημερώματα έδωσε… δικαιώματα καλά έκανε η ΑΕΚ και κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης. Μόνος του έπρεπε να το κάνει. Χάρη χρωστάει στην ΑΕΚ. Όπως και ο ΠΑΟΚ που αντί να λέει βλακείες για συμμαχίες με τον Ολυμπιακό καλά θα κάνει να πει ένα “ευχαριστώ” στην ΑΕΚ που νικώντας μέσα - έξω τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ παρά τις… βλακείες του να κρατάει στα χέρια του την δεύτερη θέση. Αυτό είναι το μόνο που εκκρεμεί. Τα υπόλοιπα σε ότι αφορά την τύχη του αγώνα της Τούμπας έχουν κριθεί. Ούτε στην Ουγκάντα δεν μπορεί το θύμα να τιμωρηθεί κι από πάνω…

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.